Contabilitate

ONG-uri

Am acumulat deja o experienta importanta in lucrul cu ONG-urile.

Știm că ONG-urile nu prea acorda importanta contabilitatii, mai ales la inceput de drum. Aceste entitati au o contabilitate cu reguli aparte, specifice si cu obligatii fiscale si declarative comparabile cu cele ale unei firme. Nu foarte multi contabili doresc colaborari cu ONG-urile, deoarece nu au experienta necesara si nu cunosc specificul activitatii.

Pentru ONG-urile la inceput de drum cu activitate minima, care in cursul anului nu s-au ocupat de partea contabila, dar au luat la cunostinta despre faptul ca trebuie depuse situatii financiare la finalul anului si doresc rezolvarea acestei probleme, avem un tarif unic de 600 ron.

Acest tarif include: prelucrarea documentelor din cursul unui an, intocmirea si depunerea situatiilor financiare la ANAF.

Oferta este valabila doar pentru ONG-urile care au putine si foarte putine operatii in cursul anului, de exemplu, intre 1 si 10 donatii persoane fizice sau incasari din redirectionare 2%, intre 1 si 5 facturi achizitii, fara venituri din activitate economica.

Daca nu sunteti siguri ca va incadrati in conditiile acestei oferte, scrieti-ne la: [email protected].

Va raspundem rapid, astfel incat sa stiti imediat ce aveti de facut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.