Tarife

Contabilitate start-up-uri incepand de la 400 lei/luna

Pentru firmele aflate la început de drum, oferim un pachet de servicii personalizat si asistenta pentru un start-up reusit. 

Tarifele pentru o firma aflata in primele 6 luni de activitate si cu activitate redusa, cu obiect de activitate din sfera prestarilor de servicii, incep de la 400 lei/luna, urmand ca ulterior, de comun acord cu dvs. sa renegociem tariful, daca este cazul.

Tarifele pentru firmele ce activeaza pe platformele online si presteaza servicii incep de la 700 lei/luna.  

Consultanta juridica pe Skype pentru firme micro si freelanceri

Extindem consultanta fiscala si contabila pentru cei la inceput de drum si pe partea juridica. 
Consultanta se realizeaza momentan exclusiv pe SKYPE de catre avocatul Flavius Danila ID SKYPE: FLAVIUS.DANILA
 

Consultanta contabila si fiscala freelanceri - 250 lei/sedinta

In 2013, prin diverse articole scrise pe blogul nostru, am tras primele semnale de alarma privind impozitarea veniturilor obtinute de freelancerii cu ajutorul platformelor online. Socul vestii ca aceste venituri ar trebui sa fie impozitate a fost mare pentru majoritatea celor aflati in aceasta situatie, iar intrebarile primite si problemele ridicate pe aceasta tema sunt numeroase.

Tariful pentru consultanta one-on-one este de 250 lei/ora si se poate stabili de luni pana vineri la sediul nostru sau pe SKYPE. SKYPE ID: LUIZADANELIUC

 

Contabilitate vanzari pe Amazon incepand de la 400 lei/luna

Tariful se stabileste in functie de volumul documentelor si de locul vanzarii produselor (UE sau in afara UE).

Trimiteti-ne un mail cu aceste informatii si  va oferim imediat o cotatie de pret.

ONG-uri la inceput de drum sau fara activitate - de la 500 lei/an

Pentru ONG-urile la inceput de drum, care in cursul anului nu s-au ocupat de parte contabila si doresc rezolvarea acestei probleme avem un tarif unic de 500 ron/an.

Oferta este valabila doar pentru ONG-urile care au putine si foarte putine operatii in cursul anului, de exemplu, intre 1 si 10 donatii persoane fizice sau incasari din redirectionare 2%, intre 1 si 5 facturi achizitii, fara venituri din activitate economica.

Daca nu sunteti siguri ca va incadrati in conditiile acestei oferte, scrieti-ne. Va raspundem rapid, astfel incat sa stiti imediat ce aveti de facut.

Consultanta pentru firmele care au deja un contabil - second opinion

Am observat, tot din experienta, ca oamenii sunt foarte reticenti in a schimba un contabil si asa ar si trebui sa fie. Nu este necesar sa iti schimbi contabilul cu care te-ai obisnuit doar pentru ca nu este familiarizat intr-o anumita arie. Nimeni nu le stie pe toate! 🙂

Detineti mai multe firme?

Beneficiati de tarife preferentiale.